Καλώς ήρθατε στο Paradise Lost Hotel
Το Paradise Lost διεκδικεί για λογαριασμό του το χαρακτηρισμό του επίγειου Παράδεισου κι έχει πολλά επιχειρήματα που συνηγορούν σε αυτό. Ευρύχωρα δωμάτια με μοντέρνα διακόσμηση και πρόσφατα πλήρως ανακαινισμένα, άνετο μπαλκόνι και καταπράσινη θέα μέχρι το μάτι να αντικρίσει τη θάλασσα.

Ιδανική Τοποθεσία
Το Paradise Lost βρίσκεται 100μ από την θάλασσα στο πιο όμορφο σημείο του Τολού. Σ' ένα ήσυχο τροπικό περιβάλλον με φοίνικες και μπανανιές. Μεγάλη πισίνα, παιδική πισίνα και υδρομασάζ. Pool και snack bar με τις ωραιότερες μουσικές αναμνήσεις και δροσερά εξωτικά cocktails. Σύγχρονο, ανακαινισμένο με κεντρική θέρμανση, bar, εστιατόριο, συνεδριακό και ιδιωτικό parking.

Πολυτελής Διαμονή
Αν ανήκετε σε εκείνους που προτιμούν απλώς να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, θα έχετε πολλούς τρόπους να το κάνετε κι εντός του ξενοδοχείου, πίνοντας τον καφέ ή το ποτό σας στην πισίνα με τις πιο όμορφες μουσικές αναμνήσεις να σας χαλαρώνουν στο υδρομασάζ.

Εξορμήσεις
Παροχές που καλύπτουν κάθε απαίτηση, και φυσικά θέση σε στρατηγικό σημείο για να οργανώσετε τις περιηγήσεις σας σε Ναύπλιο, Επίδαυρο, Μυκήνες, Μονεμβασία, Μιστρά, Αρχαία Κόρινθο και Δελφούς, αλλά και να αποδράσετε στις Σπέτσες, την Ύδρα και τον Πόρο με ημερήσιες κρουαζιέρες.